tempat dating kuala lumpur

Marcia Frost, 29 years old


About me:
Kalau kaum wanita suka menggayakan tudung dengan pelbagai fesyen, kaum lelaki pula suka menggayakan fesyen rambut supaya kelihatan smart kacak bergaya apabila keluar bekerja atau jalan-jalan atau keluar dating. Aku sebenarnya sering menghadapi masalah apabila nak gunting rambut. Bila tukang gunting tanya nak style macam mana, kemain memeras otak nie fikir fesyen rambut apa yang aku nak buat sambil mata melilau tengok contoh style rambut yang biasa diorang tampal dekat kedai. Kalau tersalah pilih style, rambut kau juga yang hodoh kan? Kalau aku cakap nak style rambut Zizan atau Awal Ashaari kan takut dia pulak yang tak tahu.

Nice article, thanksfor share artis. Went there last Wednesday and it's quite boring. Can't enjoy the music cause it sucks. The KTV tempat dating kuala lumpur good and clean Kalo tempat sexy dancer di bandung itu dmn aja ya, amnesia ada secy dancernya gak om.

Interests:
More about tempat dating kuala lumpur: