Φημες για τα επομενα Battlefield: WW2 & Bad Company 3

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Battlefield μέχρι στιγμής είναι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αργά το τρέχον έτος.

Η κλήση κερδών από την EA είπε ότι το παιχνίδι κυκλοφορησει μεσα στο Q3 φέτος – αν κοιτάξετε πίσω σε προηγούμενα παιχνίδια Battlefield, θα δείτε οτι το Battlefield 1 και Battlefield 4 κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου.

Μήπως αυτή η πληροφορια αποτελει υπόδειξη για μια πιθανή ημέρα κυκλοφοριας; Ίσως, αλλά στη συνέχεια πρέπει να θυμηθείτε ότι η Rockstar ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου … έτσι φανταζόμαστε ότι οι περισσότεροι άλλοι εκδότες θα θέλουν να το αποφύγουν.

Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι μια καταχώρηση στη σειρά Battlefield Bad Company – και όλα αυτά ξεκινούν με κάποιες φήμες που προέρχονται από το YouTube.

Πέρυσι, οι αναφορές κυκλοφόρησαν σχετικά με ένα νέο παιχνίδι Μάχης στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Battlefield YouTuber TheAlmightyDaq.

Το AlmightyDaq προέβλεψε με ακρίβεια πολλές πληροφορίες σχετικά με το Battlefield 1 πριν από την κυκλοφορια του.

Αναφέρει ότι το Battlefield: Bad Company 3 ήταν σε εξέλιξη πέρυσι, αλλά αργότερα έβαλε ένα άλλο βίντεο υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν δύο παιχνίδια Battlefield σε εξέλιξη – και όχι μόνο ένα.

Ο Daq αναφέρει ότι το παιχνίδι Bad Company 3 θα ξεκινήσει το 2019, το οποίο αναπτύχθηκε από την DICE LA, η οποία είναι υπεύθυνη για πολλά DLCs μετά την κυκλοφορία του Battlefield 1.

Το Battlefield 2018 θα είναι ένα παιχνίδι του WW2 από τη DICE SW – οι κύριοι προγραμματιστές του franchise – και θα είναι μια πνευματική συνέχεια του Battlefield 1.

Σύμφωνα με το Eurogamer, το φημολογούμενο παιχνίδι, Battlefield Bad Company 3, θα τεθεί «στα μέσα και μετά το Βιετνάμ» και τα game modes θα περιλαμβάνουν Conquest, Rush, Operations, Domination και Team Deathmatch.

Φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύο Battlefield σε εξέλιξη λοιπον, αλλά ανάλογα με το ποιο στούντιο εργάζεται σε ποιο παιχνίδι, δεν ξερουμε αν θα δουμε πρωτα ενα Battlefield WW2 ή ενα Battlefield Bad Company 3.

ΕΛGaming

About

No comments yet Categories: Gaming